SUOMEN LATTIALÄMMITYS ASENNUS OY

Käyttövesiremontit

KÄYTTÖVESIREMONTTI

Vältä vesivahinko käyttövesiremontin avulla

Käyttövesiremontissa uusitaan käyttövesiputkisto. Käyttövesiremontti kannattaa tehdä ajoissa, ennen kuin rikkoutunut käyttövesiputkisto aiheuttaa vaurioita talon rakenteille.

Omakotitalon käyttövesiputkien elinikä on noin 30–40 vuotta, jonka jälkeen ne on hyvä uusia, eteenkin, jos niitä ei ole asennettu suojaputkiin. Vanhojen putkien kuntoa on hankala tarkistaa, sillä ne usein miten kulkevat rakenteiden sisässä.

Käyttövesiputkistojen uusiminen kannattaa tehdä ennakoiden, sillä ajoissa tehty käyttövesiputkiremontti vie vain murto-osan vesivahingon korjaamiseen vaativasta ajasta. Vakuutuskaan ei korvaa kaikkea, kun kyseessä ovat vanhat putket.

Muista kotitalousvähennys! Käyttövesiputkiremonttiin sisältyvästä työn osuudesta saat verotuksessa kotitalousvähennyksen.Tarkista kulloinkin voimassa oleva vähennys osoitteesta Vero.fi.
Kartoitus nykytilanteesta ja tarjous

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Kartoituskäynnin jälkeen lähetämme sinulle kirjallisen tarjouksen eri vaihtoehdoista. Tarjous sisältää suunnittelun, kalusteet, työmenetelmät ja aikataulun.

Suunnitelma

Käyttövesiremontin toteutus onnistuu parhaiten hyvällä suunnitelmalla. Tarkastamme vesikalusteet, teemme tarkan suunnitelman ja suunnittelemme putkiston reitityksen ja sovimme ajan remontille.

Toimitus, asennus ja testaus

Toimitamme kaikki tarvittavat kalusteet ja työ etenee suunnitelman sekä aikataulun mukaan.

Valmis kohde

Tarkistetaan yhdessä, että lopputulos on toivotunlainen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä käyttövesiremontista

OTA YHTEYTTÄ

Soita, ja keskustellaan lisää tai pyydä meiltä tarjous sähköpostitse.

YHTEYSTIEDOT