SUOMEN LATTIALÄMMITYS ASENNUS OY

Vesikiertoinen lattialämmitys

vesikiertoiset lattialämmitysjärjestelmät

Kokonaisvaltaista palvelua asiakaslähtöisesti.

Emme toimita vain putkia, termostaatteja ja asennusta, vaan kokonaisvaltaisen lattialämmitysjärjestelmän. Saat kokonaisuuden, joka sisältää asiakaskohtaisen suunnittelun, ohjatun asennuksen, käyttöönoton sekä järjestelmän testauksen. Laadukkaista osista ja huolellisesti dokumentoituna. Näin voimme taata lattialämmityksesi toimivuuden vuosiksi eteenpäin.

Muista kotitalousvähennys! Yksityisasiakkaana voit olla oikeutettu kotitalousvähennykseen. Palveluun sisältyvästä työn osuudesta saat verotuksessa kotitalousvähennyksen.Tarkista kulloinkin voimassa oleva vähennys osoitteesta Vero.fi.
MIKSI VALITA VESIKIERTOINEN LATTIALÄMMITYS

Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta joka huoneessa on aina oikea lämpötila.

Vesikiertoinen lattialämmitys on käyttökustannuksiltaan edullinen sekä hyvin monikäyttöinen.

Vesikiertoisessa lattialämmityksessä itse lämmön eli energian lähde voi olla esimerkiksi kaukolämpö, öljykattila, maalämpö, vesi-ilmalämpöpumppu tai näitä yhdistävä hybridiratkaisu. Lattialämmitysputket voivat kestää liitoksineen hyvänä jopa 50 vuotta, joten oikein asennettuna lämmitysmuotoa ei tarvitse heti muuttaa ja päivittää. Tasalämpöinen lattialämmitys lisää asuinmukavuutta huomattavasti.

Lisäksi lämmönsäätö on tarkkaa, sillä mikroprosessoriohjattu termostaatti reagoi jo asteen kymmenysosien muutoksiin. Äänetön termostaatti kontrolloi kiertoveden virtausta jatkuvasti ja pitää huoneen lämpötilan tasaisena.

Meiltä saat kokonaisvaltaisen lattialämmitysjärjestelmän asennuksen, johon kuuluu kartoitus, suunnittelu, tarvikkeet ja toimitus, asennus, testaus sekä dokumentointi.

“Autamme sinua valitsemaan sinulle sopivimmat ratkaisut ja komponentit. Ota rohkeasti yhteyttä!"
Kartoitus

Pyydä meidät maksuttomalle kartoituskäynnille tai lähetä meille kohteesi pohjakuvat sähköpostilla olli@sllaoy.fi ja lähetämme sinulle halutessasi kokonaisvaltaisen tarjouslaskelman lattialämmitysjärjestelmän asennuksesta.

Suunnittelu

Jokainen lattialämmityskohde suunnitellaan tarkasti ja yksilöllisesti. Suunnittelussa huomioimme aina todelliset lämmöntarpeet, joissa on suuria vaihteluja rakennuksen eri osissa.

Toimitus, asennus ja testaus

Toimitamme kokonaisvaltaisen lattialämmitysjärjestelmän. Suunnittelun lisäksi toimitamme kaikki tarvikkeet sekä asennamme, testaamme ja dokumentoimme järjestelmän.

Valmis kohde

Lattialämmitysjärjestelmät rakennetaan laadukkaista osista ja huolellisesti dokumentoituna. Näin voimme taata lattialämmityksesi toimivuuden vuosiksi eteenpäin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä vesikiertoisesta lattialämmityksestä

OTA YHTEYTTÄ

Soita, ja keskustellaan lisää tai pyydä meiltä tarjous sähköpostitse.

YHTEYSTIEDOT