YRITYSESITTELY

Suomen lattialämmitys asennus Oy yrityksenä

TIETOA MEISTÄ

Korkea laatu, nopeus ja henkilökohtainen palvelu

Olemme suomalainen lattialämmitysten asennukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. Toimitamme kokonaisvaltaisen lattialämmitysjärjestelmän, johon sisältyy kaikki tarvikkeet termostaatteineen. Kokonaisuus sisältää asiakaslähtöisen suunnittelun, asennuksen sekä järjestelmän testauksen. Laadukkaista osista ja huolellisesti dokumentoituna. Näin voimme taata lattialämmityksesi toimivuuden vuosiksi eteenpäin.

Palvelemme yksityisiä, yrityksiä sekä taloyhtiöitä Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla. Yritys on perustettu 2019, ammattilaisten palavasta intohimosta ja halusta rakentaa alalle uusi kiinnostava vaihtoehto. Ennen yrityksen perustamista työkokemusta ja ammattitaitoa tekijöillemme on kertynyt jo vuosikymmenien ajan.

Toimipaikkamme sijaitsee Maskussa. Tavoittelemme pitkäaikaista kumppanuutta asiakkaidemme kanssa korkean laadun, nopeuden ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun kautta. Haluamme tutustua asiakkaisiimme ja huolehtia hyvästä vuorovaikutuksesta ratkaisujen löytämiseksi – tärkeintä meille on asiakas.

Asiakaslähtöisyys

Toteutamme työt aina asiakaskohtaisesti. Haluamme tutustua asiakkaisiimme henkilökohtaisesti ja kantaa huolta heidän asioistaan kuin omistamme. Meiltä saat palvelua ja tukea tutuilta henkilöiltä nopeasti ja joustavasti.

Positiivinen ja energinen ote työhön

Meitä ohjaa halu palvella ja oppia uutta. Haluamme tehdä työnteosta hauskaa, henkilökohtaista ja avointa. Toteutamme työt reippaasti ja laadukkaasti sovitussa ajassa. Positiivisen tiimimme yhteisenä tavoitteena on tyytyväinen asiakas.

Ratkaisuja ongelmiisi

Vahva kokemus tuotteista ja toimialasta sekä uusista tekniikoista auttavat meitä heti alussa valitsemaan sinulle laadukkaat ja kustannustehokkaat tuotteet. Pidämme itsemme jatkuvasti ajan hermolla.

Innovatiivinen ajattelu

Omaamme innovatiivisen ajattelun ja kyvyn ratkaista LVI-ongelmat asiakkaan tarpeet huomioiden. Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tarpeisiin.

OLETKO KIINNOSTUNUT YHTEISTYÖSTÄ?

Yhteistyökumppanit

Piha- ja Mökkipalvelut Talk-Kari oy
Sähke Oy
Warmia oy
Rakennuspalvelu Arma oy
RM-Huoltotiimi oy
Roth Finland
Suomen Pumppaamohuollot
Heatco Finland Oy / Enerline

20
Vuoden kokemuksella
150+
Menestyksellistä projektia
4
Ammattilaista
4
Vuoden ikäinen yritys
AJANKOHTAISTA

Haluamme varmistaa, että asiakkaanamme saat riittävästi oikeata taustatietoa valintojesi perustaksi.

October 30, 2021
Heatco Finland Oy:n Enerline lattialämmitys

Heatco Finland Oy:n Enerline lattialämmitys järjestelmän asennus ja testaus.

LISÄTIETOA

Tutustu meihin tarkemmin

OTA YHTEYTTÄ

Soita, ja keskustellaan lisää tai pyydä meiltä tarjous sähköpostitse.

YHTEYSTIEDOT